Auto van het jaar: de 7 kandidaten

Auto van het jaar logo
De strijd voor de titel van auto van het jaar gaat onverminderd voort met het herleiden van de 33 kandidaten tot 7 finalisten. Opvallende afwezige is de Audi A5, onze favoriet.

UPDATE: Opel Insignia is Auto van het jaar 2009!

De overgebleven kandidaten zijn:

De internationale jury zal op 12 November beslissen welke auto dit jaar het meeste indruk heeft gemaakt in zijn segment. Vorig jaar won de Ford S-Max, in 2006 de Renault Clio en in 2005 de Toyota Prius. Dit jaar gok ik op de Fiat 500, de hype-auto van het jaar.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Auto van het jaar: de 7 kandidaten"

  1. Steven 15-11-2008 om 21:19

    ik stemde op de 308 ,het is een kleine handige wagen die in (bijna) alle situaties te gebruiken valt en bovendien ook zeer peugeot oogt en wat best wel eenstreeling voor het oog is (zeker in de sportiefste versie)

Reageer

Reactie aan het plaatsen...