Mini SUV op komst

Mini SUV
Dat MINI wel eens minder fraaie dingen durft maken, wisten we al. En nu komen ze met een nieuw model dat volledig in hun designlijn ligt, het ziet er namelijk alweer niet uit.

De mensen bij MINI zien duidelijk vaker en vaker hun eigen merknaam over het hoofd. Van MINI wordt niet verwacht dat ze iets maken zoals de MINI Clubman, laat staan een SUV.

Deze MINI – voor zover je hem nog een MINI kan noemen – zal hetzelfde platform krijgen als de BMW X1, een nieuwe kleine SUV die BMW binnenkort op de markt zal brengen. De kans bestaat zelfs dat dit platform in samenwerking met Mercedes gemaakt zal worden.

De kans is ook groot dat de MINI SUV de naam MINI Colorado zal krijgen en dat de bouw ervan uitbesteed zal worden naar een Amerikaanse constructeur genaamd Magna.

We wachten vol spanning…

MINI SIV 2

Deel dit bericht:

3 reacties op "Mini SUV op komst"

  1. Ton 07-04-2008 om 14:49

    Volgens mij heb je of geen smaak of geen verstand van auto’s als je de mini en mini clubman lelijk vindt, het zal wel beide zijn zo te horen, waar rijdt je zelf mee? het zal wel op je oma fiets zijn

  2. PJS 07-04-2008 om 15:07

    @Ton; ik heb niet de indruk dat de schrijver zegt dat de MINI Cooper lelijk is. Hij heeft enkel zijn bedenkingen bij de Clubman, en laat ons zeggen dat wel meer mensen daar bedenkingen bij hebben.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...