Preview: Audi A4 Avant 2009

Preview: Audi A4 Avant 2009
Nu de lancering van de nieuwe Audi A4 Sedan achter de rug is werkt Audi aan de nieuwe avant versie van de A4. De wagen zal binnen de twaalf maanden gepresenteerd worden.

We kregen vandaag de eerste impressiefoto’s en het is direct duidelijk dat Audi ook voor de A4 Avant de sportievere lijn van de nieuwe A4 zal gebruiken. Zowel de neus als de achterlichten kennen we al van de nieuwe A4, opvallend is ook de minder steile achterkant waardoor de wagen iets spitser oogt achteraan. In profiel toont de A4 Avant een sportieve lijn die mij licht doet denken aan de BMW 3 Break.

Voor de Audi A4 Avant worden dezelfde motoren gebruikt als bij de nieuwe Audi A4, dit wil zeggen een gamma FSI Benzine en TDI Diesel motoren met een vermogen tussen de 143 en 340 pk. Het zwaarste model wordt de S4 met een 4,2 liter V8 met 340 pk onder de motorkap. Voor de transmissie kunnen de consumenten kiezen tussen een manuele zesbak, tiptronic en Audi’s multitronic CVT systeem. De wagen zal binnen de 12 maanden in première gaan.

Update: Officiële foto’s Audi A4 Avant

Preview: Audi A4 Avant 2009

Preview: Audi A4 Avant 2009
Impressiefoto’s via: MotorAuthority

Deel dit bericht:

1 reactie op "Preview: Audi A4 Avant 2009"

  1. TheStig 05-10-2007 om 18:58

    ik vind de achterkant een stuk mooier dan die van de oude die was zo saaaaaaaaaaaaaaaai Gaaaaaap!!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...