Spyshots: Fiat 500 Abarth

Fiat 500 Abarth
De Fiat 500 was nog maar net een eerste keer getuned en hier zien we al een tweede vorm van dit nieuwe kassucces van Fiat.

Deze Fiat 500 is de toekomstige versie van Abarth, de Fiat tuner, die we al eerder tegenkwamen.

We zien extra zijpanelen, een spoiler en twee uitlaten aan de achterkant, die het kleine bakje een agressievere uitstraling geven. De voorbumper is bedekt, maar oogt veelbelovend en het speciale design van de bumper zou normaal voor extra afkoeling van deze high-performance Fiat 500 moeten zorgen.

De motor is een 1,4 liter motor met drie verschillende niveau’s van kracht.

  1. 133 Pk
  2. 152 Pk
  3. 177 Pk

Normaal wordt deze wagen voorgesteld op de Tokyo Motor Show, maar volgens de laatste nieuwtjes, zou de voorstelling uitgesteld zijn omdat de voorstelling van de nieuwe Fiat 500 Abarth, de voorstelling van de Grande Punto Abarth tot het niets zou kunnen herleiden.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Spyshots: Fiat 500 Abarth"

  1. marco 23-12-2007 om 17:33

    laat dat ding nou maar komen ik koop dat ding direct!! gooi die mini maar in de prullebak, heb in zon ding gezeten bij de beijer in heerenveen… laat maar!
    die fiat is meer auto mits sport uitvoering! ik wacht op die abarth. fiat is goed bezig… mijn eerste auto was overegens een fiat 127 70hp, helaas weinig van mogen genieten…ongelukje. de concurrentie slaapt, nix aygo, eerder no go at all! rijdt als een invaliede wagen, bah!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...