Fiat 500 door Aznom


Het laatste succesmodel van Fiat, de Fiat 500, zagen we al in zijn gewone vorm. Tuner Aznom heeft deze wagen onder handen genomen en er een geel-zwarte creatie van gemaakt.

Er zijn drie verschillende versies zijnde: Amabile, Intrigante en Seducente. Alledrie zijn ze overdreven volgekleefd met Alcantara-leder en een zeer feestelijk patroon bevattend hout. Ook kan men zo goed als overal logo’s vinden van Aznom. Zeg nu zelf, die luipaard-look wil iedereen in zijn Fiat 500.

Hoe schitterend deze wagen er aan de buitenkant mag uitzien, de binnenkant is een serieuze minderwaarde voor deze wagen. Kitsch is hier een woord dat zeer goed op zijn plaats staat.

Het persbericht:

A vanguard design, precious materials and new technologies, pleasure without ostentation, being and not appearing” this is the philosophy that guides the realization of the whole Aznom production. Aznom is born in the pulsing heart of the Italian economy, the Brianza, region of craftsmen, full of high-quality companies, world-wide well known, the better place to create and produce exclusive objects of the Aznom world, with the collaboration of selected partners.

The new Fiat 500 by Aznom features the ultimate luxury materials. The Alcantara leather covers all the interior while the luxury wood gives a stylish look to the car. Aznom offers the car in three versions called: Amabile, Intrigante and Seducente. For all these versions you have to wait between 1 and 1 and a half month.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...