Twee nieuwe modellen voor Fiat

Fiat
Fiat zat vroeger in de problemen, maar nu is dat duidelijk het geval niet meer. De constructeur van de nu al succesvolle Fiat 500 laat nu weten dat ze 2 modellen aan haar gamma zal toevoegen.

Gedurende een kleine flits werd er op Frankfurt al een kleine glimp van deze wagens gegeven. De nieuwe modellen zijn de B-Compact en de C X-Over.

Die eerste zou tegen 2009 te verkrijgen moeten zijn en zal zich positioneren tussen de Fiat 500 en de Grande Punto. De B-Compact zal gebaseerd zijn op de Grande Punto, maar zal een kleiner platform krijgen en verkrijgbaar zijn als 3- en als 5-deurs.

De C X-Over zal -zoals de naam het al laat vermoeden- een crossover worden, die met vierwielaandrijving beschikbaar zal zijn. Deze zal het platform krijgen van de Fiat Bravo. Zijn rivalen: de Nissan Qashqai en de Ford Kuga.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...