Project Kahn Mercedes SLR

Project Kahn SLR McLaren
Project Kahn houdt ervan auto’s te tunen waarvan het onmogelijk lijkt, eerder namen ze subtiel de DB9 onder handen en nu was het volgens de tuner tijd voor de SLR McLaren.

Zoals bij de getunede DB9 heeft Project Kahn zich aan de buitenzijde beperkt tot enkele subtiele wijzigingen zoals de Kahn RS-X velgen van 21 inch achteraan en 20 inch vooraan. Optioneel kan de koper zijn wagen met een verlaagde sportvering en speciale sportuitlaten uitrusten. Ook het interieur wordt bij de tuner niet vergeten, de consument kan zelf kiezen om zijn wagen met een unieke lederen bekleding te laten uitvoeren.

Alle andere wijzigingen zitten onder de motorkap, Project Kahn heeft het vermogen van de 617 pk sterke 5,4 liter V8 motor opgedreven tot 677 pk, 60 pk meer dus dan in een standaard SLR. Wat de prestaties zijn met deze sterkere motor is nog niet bekend, een standaard SLR McLaren sprint van 0-100 km/h in 3,8 seconden en heeft een topsnelheid heeft van 334 km/h. De prestaties zullen hier dus bovenuit steken.

Project Kahn SLR McLaren

Project Kahn SLR McLaren

Project Kahn SLR McLaren

Project Kahn SLR McLaren

Project Kahn SLR McLaren

Project Kahn SLR McLaren

Project Kahn SLR McLaren

Deel dit bericht:

2 reacties op "Project Kahn Mercedes SLR"

  1. BNNY 26-09-2007 om 18:52

    is er wel iets veranderd..

    zo’n car hoef je ook niet te tunen

  2. PJS 27-09-2007 om 11:05

    60 extra pk’s is niet niks

Reageer

Reactie aan het plaatsen...