Spyshots: Mercedes CLK 2009

Mercedes CLK 2009 Spyshot
Mercedes werkt aan een nieuwe Mercedes CLK tegen 2009, de auto werd tijdens een testrit voor het eerst gesignaleerd in Stuttgart.

De CLK zal gebaseerd zijn op de nieuwe C-Klasse en zal volgens Mercedes iets groter en eleganter zijn. Net zoals in de nieuwe C-klasse zal het vernieuwde chassis voor een betere wegligging en meer sportiviteit zorgen terwijl een deel van het comfort verloren gaat omdat men mikt op een jonger publiek. Ondanks de tape kunnen we de coupé-lijn van de nieuwe CLK zien en merken we vooral vooraan de invloeden van de C-klasse.

De auto op de spyshots is de CLK 550, het topmodel dat beschikt over de 382 pk sterke 5.5 liter V8 van de S-klasse. In deze uitvoering merk je ook twee grotere uitlaatpijpen achteraan. Het motorengamma van de nieuwe CLK loopt verder gelijk met de C-klasse.

De Coupé CLK wordt tegen de zomer van 2009 bij de dealers verwacht en één jaar later zal ook de cabrio versie verkocht worden.

Mercedes CLK 2009 Spyshot

Mercedes CLK 2009 Spyshot

Mercedes CLK 2009 Spyshot

Mercedes CLK 2009 Spyshot

Mercedes CLK 2009 Spyshot

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...