Spyshots: Audi S4 2009

Audi S4 Spyshots
Audi werkt aan de S-lijn van de nieuwe Audi A4. De wagen werd gisteren voor het eerst gesignaleerd en wij hebben de spyshots.

De nieuwe A4 werd een week geleden voorgesteld op het autosalon van Frankfurt maar Audi zit niet stil en werkt ondertussen aan een sportieve S-variant: de S4. Uiterlijk zijn er enkele kleine veranderingen te zien, zo is de S4 uitgerust met sportievere bumpers, een kleine achterspoiler en vier uitlaatpijpen.

De Audi S4 is gepland voor midden 2008 en zal over de welbekende 4,2 liter V8 met 340 pk beschikken. De consumenten kunnen daarbij kiezen voor een automatische of handmatige zesbak. De wagen wordt verder ook standaard uitgerust met het Audi AWD Quattro systeem om betere wegligging te garanderen.

Na de S4 zou Audi ook nog kunnen werken aan een RS4 model, deze verwachten we tegen 2009.

Audi S4

Audi S4

Audi S4
Foto’s via MotorAuthority

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...