Preview: Audi S7 2009

Audi S7 Preview 2009
Audi werkt aan een vierdeurscoupé die tegenstand moet bieden aan de Mercedes CLS. Uiteraard komt er ook een S-model en daarvan hebben we impressiefoto’s.

De Audi A7 zal zich positioneren tussen de Audi A5 en de A8. Het zal qua styling invloeden van de A5 meekrijgen en zal afgewerkt worden zoals Audi’s luxe-limousine: de A8. De nieuwe A7 zal vanaf 2009 op de markt komen en een jaar later komt er ook een Cabrio versie.

Motorisch krijgen de standaard versies zes en acht cilinder motoren onder de motorkap maar het topmodel zou de 435 pk sterke 5,2 liter V10 motor van de S6 meekrijgen. Afhankelijk van het succes van de wagen kan er later ook een RS7 model op de markt gebracht worden die zal beschikken over de 580 pk sterke bi-turbo V10 van de nieuwe RS6.

Het design van de wagen toont ons dat Audi niet afwijkt van het huidige beleid. Het model krijgt duidelijk invloeden van de nieuwe S5. Specifiek voor de nieuwe topmodellen is de sobere voorkant zonder mistlichten. De wagen krijgt zoals verwacht ook Audi’s prachtige LED lichten mee.

Impressiefoto’s: (Via: MotorAuthority)

Audi S7 A7

Audi S7 A7

Audi A7 Cabrio

Audi A7 Cabrio

Audi A7 Cabrio

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...