Hybride verkoopt goed bij Lexus

Lexus LS Hybride
Lexus had op het autosalon van Frankfurt geen premières maar kon wel melden dat meer dan 50% van de verkopen als hybride verkocht worden.

Van de RX-lijn wordt ongeveer 80 procent en van de LS en GS modellen worden meer dan 50 procent als hybride geleverd. Daarmee doet Lexus het bijna even goed als het moederbedrijf Toyota. Om dit te vieren stond het merk met een zilveren Lexus LS600h in Frankfurt.

Het merk had ook minder milieuvriendelijk nieuws over het toekomstige topmodel de IS-F, die begin 2008 op de markt zal komen. Het model zal begrensd worden op 270 km/h, 20 km/h sneller dan de Duitse topmodellen en zal van 0-100 km/h accelereren in 4,9 seconden. Contradictorisch met het hybridenieuws noemt de woordvoerder van Lexus dit niet want: “Ook BMW is op de milieuvriendelijke toer, maar heeft tegelijkertijd supersterke M-modellen in het gamma”.

Lexus LS Hybride Zilver

Lexus LS Hybride Zilver

Lexus LS Hybride Zilver

Lexus LS Hybride Zilver

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...