Renault Laguna Coupe Concept in Frankfurt

Renault Laguna Coupé Concept
Renault toont op het autosalon van Frankfurt de wereldpremière van het Renault Laguna Coupé Concept.

De Renault Laguna Coupé zal ook effectief geproduceerd worden, Renault wil zo dichter komen bij het topsegment. Het design is prachtig en heeft een mooie Coupé lijn. Het conceptmodel heeft vleugeldeuren en LED lichten vooraan. Het interieur toont ons een rijke designersfantasie en zal in de productieversie vervangen worden door het interieur van de nieuwe Laguna.

Motorisch heeft de Coupé uiteraard iets meer nodig dan de gewone Laguna. De komst van een 3,5 liter V6 motor is door Renault bevestigd en waarschijnlijk vindt ook de 2,0-liter turbomotor van de Laguna zijn weg in de elegante Coupé.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...