Kleine Land Rover

Landrover teaser
Tijdens de IAA in Frankfurt hield Land Rover zich niet alleen bezig met het verkopen van wagens, maar ze hebben ook een teaser losgelaten op de wereld, die de komst van een kleine Land Rover aankondigt.

We namen op de IAA even plaats in de Range Rover toen een verkoper naast ons kwam zitten. In gebrekkig Engels gaf hij wat uitleg over de capaciteiten van de vernieuwde versie van de Range Rover. Toen we hem vroegen of er een kleinere Range/Land Rover op de markt zou komen, kon hij het niet meer aan en vroeg hij een collega om uitleg. Na 10 minuten zweten kwam de verkoper terug en liet ons weten dat een baby-Rover er niet zat aan te komen. Ongeveer 20 minuten later werd het tegendeel bevestigd.

Deze nieuwe telg van de Land Rover familie zal onder de Freelander gepositioneerd worden, dus zal hij minder kosten dan €32.000. Daarmee worden zijn concurrenten onder andere de VW Tiguan, de Ford Kuga, de BMW X3, de Opel Antara enz.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...