Fiat: Frankfurt

Fiat 500
De Fiat 500 is niet bepaald een première, maar wel de moeite waard om eens naar te kijken.

Het retro-model van het jaar staat in drievoud naast zijn grote broer, waar we u al eerder over vertelden. Ook lieten we u al eerder weten dat dit kleine stadswagentje 5 sterren haalde bij de N-Cap crashtests.

Dit maffe wagentje zal allicht een van de populairste wagens van het jaar worden. Fiat had er 58000 gepland in het begin en die zijn reeds allemaal verkocht. U haasten is de boodschap. En aangezien wij ons op de IAA ook moesten haasten, hebben we de kans niet gehad van interieurfoto’s te nemen, die hebt u zeker nog tegoed!

Deel dit bericht:

3 reacties op "Fiat: Frankfurt"

  1. Vandijck josh 20-01-2008 om 20:54

    Een mooi auto’tje ,Maar voor 11.500 euro zal ik hem nooit kopen.Omdat ik voor minder ook al een andere auto heb.Hij is leuk voor stads mensen met een hoog inkomen.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...