Bentley: Frankfurt

Bentley continental GT Speed
Gekend was dat er op het autosalon van Frankfurt een Continental GT Speed van Bentley ging staan. We passeerden aan die stand en effectief, hij stond er!

Dit is de meest krachtige Bentley die ooit gemaakt is en de eerste Bentley die sneller dan 200mph – 322km/k kan rijden. Met zijn 610Pk en zijn 750Nm haalt hij in slechts 4,3 seconden 100km/h.

De eerste indruk die men krijgt als men de wagen instapt, is een indruk die luxe en sportiviteit combineert. Zoals het een Bentley betaamt, is er aan de kleinste details gedacht en is alles tot in de puntjes afgewerkt. Vele details -van het Breitling-horloge tot de SIM-kaartlezen in de elleboogsteun toe- kan je hieronder zien.

Aan de buitenkant van deze wagen zijn enkel de velgen veranderd en zijn er een paar kleine aanpassingen gedaan, die de sportiviteit verhogen.

Verder stond Bentley er ook met een andere vorm van de Continental, namelijk de Flying Spur. Deze Continental heeft 4 deuren en is dus -logischerwijze- een flink stuk langer. Vele gadgets maken deze wagen een plezier om mee te spelen. Of deze gadgets -neem nu de variabele bandenspanning- veel nut hebben in het dagelijks leven, dat is een andere vraag.

Bentley kan dus niet veel nieuws aan de dag leggen, maar slaagt er toch weer in van een mooie stand op het autosalon te presenteren.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...