Pagani Zonda R

Pagani Zonda R
Sinds de gewone Pagani Zonda niet meer wordt geproduceerd was het een tijdje windstil bij Pagani. Maar nu komen ze met een vervanger aandraven.

Pagani heeft alvast de foto’s vrijgegeven van zijn nieuwste geesteskindje, de Zonda R. De wagen is volledig gebouwd in koolstofvezel en is daarmee zéér licht. Ook het design staat in het teken van koolstofvezel. Achteraan merken we een grote spoiler op om de wagen op de grond te houden want aan kracht ontbreekt het niet. De Zonda R zal beschikken over een 750 pk sterke V12, afgeleid van de Mercedes-Benz CLK GTR raceauto. Hiermee zou de Zonda R wel eens het vuur aan de schenen van de Bugatti Veyron kunnen leggen.

De wagen zal trouwens vanaf 2008 terug verkrijgbaar zijn voor een slordige 1,2 miljoen euro.

pagani_zonda_r_2.jpg

pagani_zonda_r_3.jpg

pagani_zonda_r_4.jpg

pagani_zonda_r_5.jpg

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...