Aston Martin V8 Vantage N400 en DB9 LM

Aston Martin DB9 LM
Aston Martin had al eerder laten vallen dat de DBS niet de enige première zou zijn op het autosalon van Frankfurt. Aston Martin komt met 2 varianten op de V8 Vantage en de DB9.

De Aston Martin DB9 LM werd gebouwd naar aanleiding van de behaalde winst in de GT1 klasse tijdens Le Mans met de DBR9. De wagen is uitgerust met touchtronic, unieke zilverkleur en rode remklauwen.

De V8 Vantage N400 kreeg ook motorisch verbeteringen, de standaard 380 pk sterke 4.3 liter V8 krijgt er 20 pk bij tot 400 pk. De wagen komt net als de DB9 LM met een sportpack met lichtgewicht aluminium wielen en lichte aanpassingen aan het uiterlijk. Binnenin krijgt de V8 Vantage N400 GPS, Bluetooth en verwarmde zetels mee. De V8 Vantage N400 werd trouwens gebouwd ter ere van de prestaties van Aston Martin op de Nürburgring.

Aston Martin zal dus veel te bieden hebben op het autosalon van Frankfurt met de eerder aangekondigde DBS en nu de V8 Vantage N400 en DB9 LM als premières. Er wordt nog gespeculeerd of de V8 Vantage RS ook aanwezig zal zijn op het autosalon. Binnenkort weten we meer.

Aston Martin V8 Vantage N400:
Aston Martin V8 Vantage N400

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...