Concept: Grande Punto Abarth SS

Fiat Grande Punto Abarth SS Concept
Abarth moet het sportieve label worden van Fiat zoals de M-reeks bij BMW en de AMG-modellen van Mercedes. Op het autosalon van Frankfurt stelt fiat een 180 pk sterke Grande Punto voor.

De huidige Abarth versie van de Grande Punto heeft een 155 pk sterke 1,4 liter turbomotor maar dat is volgens Fiat niet genoeg. Daarom krijgt dezelfde motor in de Punto Abarth SS (Super Sport) een extra boost tot 180 pk.

Ook de rest van de wagen krijgt iets extra mee van Abarth, zo werd de wagen verlaagd en heeft men nieuwe remmen geplaatst om de extra kracht te kunnen bedwingen. Het exterieur werd verder sportief bestickerd en voorzien van unieke velgen. De wagen wordt voorgesteld in Frankfurt, we komen hier dus zeker nog op terug.

Fiat Grande Punto Abarth SS Concept

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...