Preview: Audi TT-R

Audi TT-R Preview
Er gaan al langer geruchten de ronde dat Audi zou werken aan een sportievere versie van de Audi TT, de Audi TT RS. Nieuwe geruchten spreken nu van een Audi TT-R.

De Audi TT-R zal volgens betrouwbare bronnen een 2.3 liter VR5 cilindermotor krijgen met turbocharger. Hiermee produceert de TT-R 308 pk. De motor zal de laatste Audi technologie bevatten met een nieuwe directe injectie en een fast-spooling turbo. De nieuwe vijfcilinder motor zal op termijn ook in andere Audi’s plaatsnemen.

We kregen ook een nieuwe impressiefoto in de mailbox waarop te zien is dat de wagen een andere grille meekrijgt en lager bij de grond hangt. De Audi TT-R zal waarschijnlijk volgend jaar in maart onthuld worden op het Autosalon van Geneve. We zullen proberen van de partij te zijn.

Audi TTR preview

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...