Bentley Continental GT 2008

Bentley Continental GT Speed
Bentley gaat de Bentley Continental GT updaten voor het modeljaar 2008. De verschillen zitten vooral onderhuids en in de optielijst.

Volgens onze bronnen zou aan het exterieur niet geraakt worden want daarvoor heeft Bentley eerder al de GT Speed gelanceerd. De Bentley Continental GT zal vanaf 2008 31 kg minder wegen dankzij een vernieuwde ophanging en een nieuw koelingsysteem. Ook de stuurinrichting werd onder handen genomen en de tractiecontrole werd aangepast om ‘Sport Traction’ toe te laten.

 

De standaarduitrusting werd uitgebreid met satelliet radio, een nieuwe Breitling klok, verbeterde Bluetooth connectiviteit en een nieuw rempedaal met het Bentley-initiaal in verwerkt, we zagen deze trouwens al eerder bij de GT Speed versie. Ook de optielijst werd aangedikt met een achteruitkijkcamera, drie spaaks stuur, carbon-keramische remmen en nieuwe kleuren. De standaard versie zal 130.000 euro kosten.

Bentley Continental GT Speed Rem

Deel dit bericht:

1 reactie op "Bentley Continental GT 2008"

  1. BENTLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII 30-04-2009 om 14:45

    🙂

Reageer

Reactie aan het plaatsen...