Toyota allesandro volta
De vice-president van Toyota heeft aangekondigd dat Toyota tegen 2010 zal beschikken over 8 nieuwe modellen. Hoog tijd, zo vindt menig man.

De Toyota-dealers vinden al langer dat er nood is aan een nieuwe versie van de Avensis en sinds de productie van de MR2 gestopt is en de Celica nog steeds niet vernieuwd is geworden, heeft Toyota ook al een tijdje een gebrek aan echt sportieve modellen.

Niet lang meer, zegt Markus Schrick, vice-president van Toyota Europe. Toyota wil een sportievere weg inslaan en dus zal er allicht een nieuwe versie van de Toyota Celica komen (zie onder) en zullen er nog enkele kleinere sportieve modellen volgen.

Of er een wagen komt gebaseerd op bovenstaade conceptcar is een vraagteken, maar laten we daar vooral op hopen, want deze concept ziet er schitterend uit. Net zoals de vrouw die naast de wagen staat, maar die kan u helaas niet zien, aangezien de afbeelding anders te groot zou zijn en u teveel zou afleiden van waar het allemaal  echt om draait, de wagens natuurlijk.

Toyota celica