Lamborghini F16?

Lamborghini CabrioGeruchten doen de ronde dat Lamborghini, op basis van de LP640 een soort van straaljager-wagen gaat maken. Wat het precies inhoudt en hoe het ding eruit zal zien, is nu nog een vraagteken, maar naar het schijnt zullen we meer te weten komen op de autobeurs in Frankfurt. We houden u op de hoogte!

Bij deze wagen is er geen keuze mogelijk tussen verschillende opties. De buitenkleur: grijs. Binnenkant: groen. Allemaal redelijk leger-style dus.

Deze wagen zal een wagen worden voor verzamelaars. Er worden er slechts 20 gemaakt en ze zullen elk $1.000.000 kosten. Rijke verzamelaars dus.

Deze straaljager wordt gebouwd op basis van de Murciélago LP640, maar zal waarschijnlijk een totaal ander uiterlijk meekrijgen. Allicht zal men de ruwe vormen nog steeds herkennen, maar zal het gevaarte meer op een straaljager lijken. Ook vanbinnen zal dat het geval zijn. Verwacht geen dashboard, maar een cockpit.

Op motorisch vlak kan nog niet veel gezegd worden, enkel kunnen we ervan uitgaan dat deze wagen een enorme hoeveelheid aan kracht zal meekrijgen, om zijn naam straaljager waardig te maken.

Deel dit bericht:

3 reacties op "Lamborghini F16?"

  1. BNNY 17-08-2007 om 17:53

    koel!

    dan worden er 2 dromen in 1 waargemaakt -bij aankoop-
    F16 én Murci besturen

Reageer

Reactie aan het plaatsen...