520 Bentley Arnage modellen teruggeroepen

Bentley Arnage
Soms kan het ook eens fout gaan bij luxemerken: alle Bentley Arnage modellen die de laatste 18 maanden werden gebouwd worden teruggeroepen.

Zo’n 520 Bentleys hebben een probleem met de wielen, er werden verkeerde bouten gebruikt om de wielen te bevestigen en daardoor zou het kunnen dat de Arnage zijn wielen verliest. Een menselijke fout want de Bentley Arnage wordt volledig met de hand gebouwd in Crewe.

Bentley heeft de bezitters van de verkeerd geproduceerde Bentley Arnages gecontacteerd en daar zitten niet direct de makkelijkste personen tussen. Deze Arnage bezitters zullen zeker niet graag horen dat hun 160.000 euro kostende Bentley een veiligheidsprobleem heeft. Maar ach iedereen maakt fouten, 18 maanden lang…

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...