Mansory Aston Martin Vanquish S

AM Vanquish Mansory
We konden al eerder genieten van een AM Vanquish Mansory (laatste foto in artikel) en om ons nog meer te doen watertanden heeft Mansory nogmaals besloten een bodykit te bouwen voor de AM Vanquish S.

Aangezien de Vanquish S reeds beschikt over een mooie motor (V12 met 512Pk) heeft Mansory besloten zich met andere dingen bezig te houden.

Mansory voegt aan deze wagen Brembo remmen toe (ad voorkant 6 pistons, ad achterkant 4 pistons), speciale race-vering om de auto te verlagen en 20 inch velgen.

Ook is er een voorspoiler toegevoegd met aerodynamische carbon luchthapper.

Wel is Mansory zo attentief geweest van ook de motor een kleine touche te geven. Een soort van rood carbon wordt deels over de motor getrokken, om zo de Mansory Vanquish te onderscheiden van de AM Vanquish.

De binnenkant van de wagen leeft mee met de buitenkant. Heeft de buitenkant die typische gele tinten, zal men dat aan de binnenkant merken. Verkiest de klant daarentegen een effen zwarte wagen, krijgt hij aan de binnenkant een (te)veelheid aan carbon.

AM Vanquish Mansory

AM Vanquish Mansory

AM Vanquish Mansory

AM Vanquish Mansory

AM Vanquish Mansory

AM Vanquish Mansory

Deel dit bericht:

4 reacties op "Mansory Aston Martin Vanquish S"

  1. PJS 10-08-2007 om 15:19

    Standaard is hij ook al een pareltje maar nu ze hem niet meer maken mogen ze mij deze ook nog altijd cadeau doen. Een DB9 blijft anders ook nog altijd een mooi alternatief.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...