Mercedes SLC – Spyshots

Mercedes SLC - Spyshots Q
We toonden u eerder al een mogelijk ontwerp van de nieuwe Mercedes SLC, een sportwagen die niet langer met McLaren wordt gemaakt. Nu hebben we spypics van deze Mercedes SLC, maar maak u geen illusies, deze spypics geven geen goed beeld van het uiterlijk. Wel geven ze een idee van de toekomstige vorm van de Mercedes SLC.

Zelfs mensen die niet veel van auto’s afweten zien dat de achterkant van deze wagen veel weg heeft van een Dodge Viper. Deze achterkant is dan ook van een Dodge Viper afkomstig. Mercedes gebruikt deze bodykit van Viper om het onderstel , dat normaal ook voor de volgende generatie Mercedes SL gebruikt zal worden, van de wagen te testen. Het exterieur van de Mercedes SLC is momenteel nog niet aan de testfase toe.

Wel kunnen we zien dat deze wagen zeer laag tegen de grond zal hangen, een lange neus zal hebben en dat daardoor de motor zich allicht aan de voorkant van de wagen zal bevinden, net zoals bij de SLR. Naar alle waarschijnlijkheid zal ook de wagen aangedreven worden via de achterwielen, daar dit de favoriete aandrijvingsmethode is van de AMG-ingenieurs.

Zoals eerder vermeld kunnen we wel al de proporties van deze wagen inschatten en dat ziet er al bij al een heel aangenaam eerste beeld uit. Vooral de gaten aan de zijkant zouden kunnen wijzen op het feit dat gewerkt zou worden met uitlaatpijpen die zich aan de zijkant van de wagen bevinden. I like!

Mercedes SLC - Spyshots

Mercedes SLC - Spyshots

Mercedes SLC - Spyshots

Mercedes SLC - Spyshots

Deel dit bericht:

2 reacties op "Mercedes SLC – Spyshots"

  1. XliljeezyX 28-12-2008 om 19:04

    Koop dan een dodge viper..

  2. Benji 29-12-2008 om 0:22

    Deze SLC heeft enkel een dodge uiterlijk in zijn testfase..

    Uiteindelijk zal deze er anders uitzien, impressie vind je hier:
    http://www.groenlicht.be/2007/08/02/mercedes-slc/

Reageer

Reactie aan het plaatsen...