BMW 1-serie Cabrio: Spyshots

BMW 1 cabrioDe BMW 1 is al een tijdje op de markt, dus vond BMW het noodzakelijk van ook een BMW 1 Cabrio-versie te maken. Het resultaat zoals we het hier in de afgeplakte vorm zien, heeft veel weg van een oude Opel Kadett Cabrio. Laten we hopen dat het definitieve eindresultaat niet hetzelfde zal zijn. Naar alle waarschijnlijkheid zal de BMW 1 worden voorgesteld in Frankfurt. Wij houden u op de hoogte!

Deze BMW 1 heeft qua lijnen veel weg van de BMW 1 Coupé en van de BMW 3 Cabrio. Ik zou het zelfs een soort van samengietsel durven noemen. Door dat samengieten is het net alsof de wagen een beetje uit zijn proporties is.

Het interieur zorgt niet voor verassingen, maar blijft de typische BMW-stijl behouden.

De laatste foto toont hoe de BMW 1 Cabrio er zou uit kunnen zien, maar naar alle waarschijnlijkheid zal de cabrio eerst nog enkele veranderingen ondergaan alvorens voorgesteld te worden.

BMW 1 cabrio

 

BMW 1 cabrio

 

BMW 1 cabrio

Deel dit bericht:

1 reactie op "BMW 1-serie Cabrio: Spyshots"

  1. rolf 05-05-2008 om 13:52

    die bestond toch al ?

Reageer

Reactie aan het plaatsen...