Mazda 6

Mazda 6
In Frankfurt zal Mazda zijn nieuwe vlaggenschip openbaar maken, de Mazda 6. Op de foto die hierboven staat na, zijn er geen andere foto’s van de ‘naakte’ Mazda 6. Wel kan je hieronder nog een heleboel spypics vinden, die een idee geven van de achterkant en van de zijkant.

Mazda liet weten dat deze Mazda 6 werd ontworpen om machine en mens zo dicht mogelijk bij mekaar te krijgen.

Ook het design van deze wagen is gebaseerd op het ‘ZoomZoom’  concept van Mazda, wat inhoudt dat het een eenvoudige strakke lijn combineert met een zekere sportiviteit.

Die sportiviteit valt ook in zekere zin op aan de achterkant. Daar zien we twee leuk gedesignde uitlaatpijpen die in de bodykit verwerkt zijn. Dit geeft het geheel een sportievere look. Ik vind persoonlijk ook dat de achterkant iets wegheeft van de Lexus IS, vooral qua achterlichten dan. We wachten vol spanning!

Mazda 6

Mazda 6

Mazda 6

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...