Audi A8 Facelift Officieel!

Audi A8 Facelift 2
Gisteren zagen jullie al de spyshots, vandaag heeft Audi de Officiële foto’s van de vernieuwde A8 verspreid.

Gisteren hadden we het vooral over het uiterlijk van Audi’s vlaggenschip, vandaag komen we ook de veranderingen onderhuids te weten. Zo heeft Audi de stuurinrichting nog eens kritisch bekeken en verbeterd. Ook het onderstel is gewijzigd. Daardoor stuurt de A8 scherper dan voorheen. Verder heeft Audi ook de luchtvering aangepast om de wagen nog stiller dan voorheen te maken en hebben ze een systeem toegevoegd waarbij je verwittigd wordt als je onbedoeld van rijbaan wisselt.

De nieuwe A8 krijgt ook een nieuwe basismotor in het programma. Een 2,8 liter FSI V6 met een vermogen van 210 pk en 280 Nm koppel. Dit zorgt voor een sprint naar 100 in 8 seconden en een topsnelheid van 238 km/h. De 1.690 kg wegende A8 heeft met deze motor een verbruik van 8,3 liter per 100 km en een CO2 uitstoot van 199 gram, daardoor is hij de schoonste auto in zijn klasse.

audi_a8_facelift2_2.jpg

audi_a8_facelift2_3.jpg

audi_a8_facelift2_4.jpg

audi_a8_facelift2_5.jpg

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...