Volkswagen Phaeton Coupe: Nieuwe foto

Volkswagen Phaeton Coupé
Volkswagen gaat zijn Phaeton niet afdanken, in tegendeel, ze gaan het Phaeton gamma uitbreiden met een Coupé versie. Tegenstand voor de Mercedes SL

De Volkswagen Phaeton is nooit een groot succes geweest, niet omdat de wagen kwaliteit mist of te duur is maar omdat het Volkswagen logo vooraan “pronkt”. De Volkswagen Phaeton is ondergewaardeerd en dat weten de mensen van VW. Of ze er iets kunnen aan doen blijft een moeilijke vraag daarvoor moet je de publieke opinie veranderen en dat vergt tijd. Een imago probleem? Zeker niet maar als autofabrikant is het moeilijk om voor iedereen goed te doen.

Maar bij Volkswagen blijven ze koppig geloven in hun topmodel, het merk denkt nie aan stoppen en werkt zelfs aan een Coupé versie van de Phaeton. We hadden daar eerder al een spyshot van online gezet. De nieuwe foto geeft een veel betere impressie. Ik herken een Mercedes SL met een Phaeton neus met hoogst waarschijnlijk SL prestaties en dat voor een zachter prijsje. Wie durft het VW logo verdedigen en koopt deze wagen? Mijn steun heb je…

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...