Spyshots Audi A8 Facelift 2

Spyshots Audi A8 Facelift
Audi werkt aan een tweede facelift voor zijn limousine, de A8. De veranderingen zijn, naar Duitse gewoonte, zeer subtiel.

De eerste A8 van de huidige reeks werd gelanceerd in 2002 en kreeg in 2005 een facelift met als opmerkelijkste verandering de vernieuwde Audi grille. De nieuwe facelift heeft nog steeds dezelfde verchroomde grille maar heeft bovenaan maar vier horizontale lijnen in plaats van vijf terwijl het deel onder de nummerplaat maar twee lijnen telt in plaats van drie.

Ook de mistlichten werden gerestyled door Audi, van ovaal naar meer langwerpig en afgerond. De zijspiegels zijn mee vernieuwd, iets minder afgerond en met ingebouwde pinklichten. Achteraan behouden de lichten dezelfde vorm maar werden ze met LED lichten samengesteld, waarschijnlijk zal dit voor een stijlvol effect zorgen. Verder zien we ook wijzigingen aan de zone rond de nummerplaat en hebben de uitlaatpijpen een rechthoekige vorm. Volgens goede bron mogen we de nieuwe facelift vanaf 2008 verwachten.

spyshots_audi_a8_facelift.jpg

spyshots_audi_a8_facelift_2.jpg

spyshots_audi_a8_facelift_3.jpg

spyshots_audi_a8_facelift_4.jpg

spyshots_audi_a8_facelift_5.jpg

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...