Audi R8 door Kicherer

Audi R8 Kicherer
Kicherer is met de Audi R8 naar een windtunnel gegaan en heeft het bodywork van de R8 verandert om betere aerodynamica en een agressievere look te krijgen. Compleet nutteloos?

Sommige wagens worden niet getuned, bijvoorbeeld de Maserati Quattroporte, de Bentley Continental en de Porsche Carrera GT. Audi’s R8 past ook in dat rijtje. Kicherer heeft vooraan grotere luchtinlaten geplaatst en achteraan een betere spoiler. Om het geheel “af te werken” hebben ze bij Kicherer lichtere wielen met lelijke PIMP velgen geïnstalleerd. Om de wegligging te verbeteren werd de wagen verlaagd met 30mm achteraan en 15mm vooraan.

We kunnen concluderen dat aan het exterieur van een Audi R8 niet geraakt mag worden, verbeteren kan je toch niet. Motorisch mogen ze het wel eens proberen maar dat was voor de ingenieurs van Kicherer waarschijnlijk te veel gevraagd.

audi_r8_kicherer_2.jpg

audi_r8_kicherer_3.jpg

audi_r8_kicherer_4.jpg

audi_r8_kicherer_5.jpg

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...