Saab 9-7

Saab 9)7
Aangezien alle merken al een SUV of iets gelijkaardigs op de markt hebben, heeft Saab beslist hetzelfde te doen. De CEO van Saab zei overlaatst nog dat Saab achterop hinkte in de concurrentie met de andere merken. Ze hopen dus door de lancering van deze SUV die achterstand in te halen.

Deze wagen wordt normaal aangedreven door een 6.0liter V8-motor die 390 Pk zou moeten voorzien. Daardoor zou de spurt tot honderd bereikt moeten kunnen worden in minder dan 6 seconden, wat een mooie prestatie is voor dergelijk gevaarte.

De prijzen zouden beginnen rond de $45.000, een goede €40.000 ongeveer dus.

Voor de rest is het ook een redelijk aangename verschijning, zoals we -naar mijn mening- van Saab gewoon zijn.  Deze SUV heeft iets mee van de grote Amerikaanse SUV’s, maar toch ook die Europese ‘touch’.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Saab 9-7"

  1. PJS 04-08-2007 om 0:26

    Niet slecht, een 6 liter V8 is ook niet alledaags.

  2. zeno 17-06-2009 om 18:32

    MN FAVORIET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...