Toyota Madness

Toyota Blade
Kan het nog gekker? Toyota maakt een klein wagentje voor in de stad denkt men dan, maar de kleine broer van de Auris, die enkel in Japan verkrijgbaar is en de naam Blade heeft meegekregen, is een grotere krachtpatser dan men zou durven denken.

De Blade Master G -de specifieke naam van dit monster- heeft namelijk een 3,5liter V6-motor van Lexus onder zijn motorkap schuilen. Deze levert 280 Pk en 345Nm, waardoor dit kleine bakje sterker is geworden dan zijn grote broer.

Deze versie van de Blade is te herkennen aan de flippers aan het stuur die dienen om de te schakelen, 17 inch velgen en nog wat extra franjes aan het bodywork, zoals ze dat in Japan graag hebben.

Of zijn broer ook zo’n motor krijgt? Helaas, voor de betere zescilinder heeft Toyota bij ons geen aanbod. Neem dan maar een Golf R32 of een BMW M3.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...