Renault plant roadster

Renault roadster
Renault plant de komst van een roadster en zoals we dat gewoon zijn van Renault, kan er weer fel gediscussieerd worden over het design.

Renault plant deze roadster als directe concurrent voor de Mazda MX-5.  De komst van deze roadster is gepland tegen 2009. Naar alle waarschijnlijkheid zal er een 2.0 motor onder de motorkap huizen, afkomstig van de Renaultsport Clio.

Qua uiterlijk zal het even wennen worden. Misschien ligt het vooral aan de kleur van de afgebeelde wagen, maar hij heeft iets van een zeewezen. Vooral de lichten die zo goed als volledig op de motorkap liggen versterken dat imago. De algemene lijn van deze wagen daarentegen kan mij wel bekoren en is mijns inziens ideaal om te concurreren met de MX-5 AKA Miata.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Renault plant roadster"

  1. PJS 02-08-2007 om 12:45

    Precies een cartoonauto uit een tekenfilm.

  2. barchetta 02-06-2008 om 1:55

    Op kleur na … DOEN !!!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...