AC Schnitzer PROFILE – BMW Z4 M

BMW Z4 M AC Schnitzer PROFILE
Toen ik deze foto in mijn mailbox kreeg schrok ik even. Een niet onaardig getunede BMW Z4 met 350 pk!

De PROFILE is AC Schnitzer’s laatste concept creatie gebaseerd op de BMW Z4. Motorisch werd er niet zoveel gedaan omdat het S54 motorblok van BMW al behoorlijk scherp afgesteld stond. Toch wist AC Schnitzer er nog 7 pk’s aan toe te voegen zodat het totaal op 350 pk komt. Hiervoor werden een nieuwe ECU en een “airbox” geïnstalleerd.

De subtiele bodykit valt best te pruimen behalve dan het kleine spoilertje achteraan. Alhoewel het nog vrij subtiel is geplaatst is het uit bepaalde oogpunten redelijk belachelijk. Ook de uitlaten werden vervangen door grotere exemplaren en dat zorgt voor een stoerdere achteraanblik. De kleurenstelling vind ik persoonlijk nog meevallen maar ik kan begrijpen dat niet iedereen dit kan appreciëren. Ook de velgen passen wel bij deze auto.

De auto is binnenin uitgerust met sportzetels en een carbon interieur. De details werden afgewerkt met aluminium. Volgens AC Schnitzer zorgt dit voor een pure “racing flair”.

bmw_z4m_ac_schnitzer_profile_2.jpg

bmw_z4m_ac_schnitzer_profile_3.jpg

bmw_z4m_ac_schnitzer_profile_4.jpg

bmw_z4m_ac_schnitzer_profile_5.jpg

bmw_z4m_ac_schnitzer_profile_6.jpg

Deel dit bericht:

1 reactie op "AC Schnitzer PROFILE – BMW Z4 M"

  1. rolf 05-05-2008 om 13:54

    dit is de enige mooie Z4 die bestaat

Reageer

Reactie aan het plaatsen...