8 Wereldpremieres voor Volkswagen in Frankfurt

Volkswagen Tiguan
Volkswagen zal op de Frankfurt Motor Show 50 auto’s tentoonstellen waarvan 8 wereldpremières! Hopelijk kan uw redactie ook van de partij zijn.

Volkswagen heeft aangekondigd dat het op het autosalon van Frankfurt 8 wereldpremières zal tonen. De meest belangrijke première is ongetwijfeld de Volkswagen Tiguan, een mid-sized SUV. De Tiguan zal uitgerust kunnen worden met een nieuwe 1.4 twin charger motor met 150 pk, een 2.0 TSI turbocharged motor met 200 pk en twee nieuwe diesel Turbo charged-motoren met respectievelijk 140 en 170 pk. De dieselmotoren zullen aan de Euro-5 normen voldoen.

Het autosalon van Frankfurt zal doorgaan tussen 13 en 23 en zal verschillende premières hebben.

Officiële site IAA

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...