Audi A1 komt naar Tokyo

Audi A1
We hebben de eerste impressiefoto’s van de Audi A1 die eind dit jaar voorgesteld zal worden op het Autosalon van Tokyo.

De Audi A1, die in Coupé en Cabrio versie gebouwd zal worden, wordt waarschijnlijk uitgerust met een Audi Hybride motor. Audi wil tussen de 80.000 en 100.000 A1’s bouwen per jaar. De kostprijs voor het basismodel zal rond de 20.000 euro liggen. Met de A1 wil Audi het BMW concept om een eigen MINI auto te maken aanvallen. Volgens Audi zal hun model veel sportiever en mannelijker zijn. De wagen zelf ziet er op de foto’s vanuit vooraanzicht goed uit, bij de achterkant heb ik meer twijfels. De Cabrio versie heeft behalve de neus iets weg van een Nissan 350Z. Of de A1 een succes zal worden valt dus nog af te wachten.

EDIT: Officieel Audi A1 Metroproject Quattro concept

Audi A1

Audi A1

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...