VW Golf VI

VW Golf VI
Na de eerdere spyshots van de Golf VI, nu ook de mogelijke definitieve versie.

Deze foto’s zijn weliswaar speculaties op basis van de spyshots en dus zal de VW Golf niet noodzakelijk eruit zien als hierboven. Wel heeft het verleden alreeds vaak aangetoond dat zulks het feit kan zijn. We spreken dus over een redelijk getrouwe weergave van de toekomstige Golf.

VW Golf VI

De nieuwe Golf heeft nog steeds de trekken van zijn voorganger, maar oogt in het algemeen veel sportiever. Vooral door de lichte aanpassingen aan de voorkant en de iets grotere -maar nog steeds kleine- aanpassingen aan de achterkant.

Eigenlijk is er niet veel nieuws onder de zon. Zoals het er nu naar uitziet, spreken we niet van een nieuwe Golf, maar eerder van een facelift van de oude versie, die er iets sportiever uitziet.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...