Viper verslaat Veyron

Bugatti Veyron - 3
Deze wagen is de nummer 1 sportwagen op elk vlak. Behalve dan…

De Venom 1000 Twin Turbo Viper (door Hennesey getuned) slaagt erin om sneller 200 mph te bereiken dan de Veyron. Laten we wel even duidelijk maken dat het gaan om een getunede versie van de Viper, een gewone Viper kan dit niet.

Deel dit bericht:

7 reacties op "Viper verslaat Veyron"

 1. koen159753 01-12-2007 om 18:56

  goooo Dodge !!!

 2. Esr 16-05-2008 om 17:50

  Veryon is gewoon ’t beste 🙂

 3. miep 14-06-2008 om 21:18

  ik vind dit een flut site en deze site is niks waard.
  de auto’s zijn fucking lelijk het lijken net vuilniswagens.ja egt hoor want julle hebben gewoon hele zieligelevendjes en je word sávond altijd in de kont geneukt door je schoon oma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

 4. XliljeezyX 14-06-2008 om 22:39

  ik vind dit een flut site en deze site is niks waard.
  de auto’s zijn fucking lelijk het lijken net vuilniswagens.ja egt hoor want julle hebben gewoon hele zieligelevendjes en je word sávond altijd in de kont geneukt door je schoon oma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  Ik begrijp hier dus helemaal niks van.. wie kan het voor mij vertalen in normaal nederlands? alvast bedankt 😉

 5. MRM 14-06-2008 om 23:24

  ik denk dat miep bedoelt dat hij nogal gefrusteerd is omwille van een reden die allicht niemand van ons wil kennen.

 6. XliljeezyX 15-06-2008 om 14:35

  oke die viper is sneller maar kijk:
  De veyron heeft luxe, lederenbekleding, etc..
  de viper : alles is van hard plastic en carbon!
  kijk hoe de racer in de viper moet sturen om de auto recht te houden.. in de veyron kan je gewoon lekker oneruit in de stoel zitte en dan gas geven en hij houd em van zelf wel recht! dus als ik een van deze 2 moest kiezen is het de veyron (ondanks ik het niet kan betalen :P)

Reageer

Reactie aan het plaatsen...