Porsche 9ff GT9: Veyronkiller?

Porsche 9ff
Na vroeger nieuws over een Veyronkiller, nu nog meer nieuws daarover.

Porsche plant de komst van de 9ff GT9, een wagen die potentieel sneller zou zijn dan de Bugatti Veyron. Hij zou meer dan 910 pk hebben (de Veyron heeft er 1001) en volgens onze bronnen zou hij worden voorgesteld in Frankfurt.

Er zouden weliswaar slechts 20 eenheden gemaakt worden, die elk ongeveer €476.000 zouden kosten.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Porsche 9ff GT9: Veyronkiller?"

 1. PJS 01-08-2007 om 0:45

  Afwachten of het ze zal lukken, ik heb mijn twijfels.

 2. XliljeezyX 29-05-2008 om 18:47

  nou ik heb er geen twijfels over!
  ik heb op joetoeb al filmpjes gezien dat hij rijdt geweldig geluid! alleen vind ik hem oer-lelijk

  –other..–
  er bestaan geen veyron killers vind ik.. neem nou die ultimate scc aero (oftewel een blok carbon/koolstofvezel) ofzoiets hij rijdt misschien sneller dan een veyron maar(!), als je in een veyron stapt wordt je omgeven door luxe.. en luxe!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...