VW Business Busje

Volkswagen Business
Dit busje kennen we ongetwijfeld allemaal. Hetgeen VW nu van plan is echter…

VW gaat een ‘Business’ versie maken van dit busje. Het zou gaan om een zakenwagen waarmee de doorsnee zakenman zijn dagelijkse verplaatsingen mee zou moeten uitvoeren. De prijs van het geheel zou minstens €130.000 bedragen. Ik heb dan ook mijn twijfels of dit ding verkopen zal of niet.

VW Business

Het is alleszins een mooie poging tot het introduceren van een nieuw concept en als ik de foto’s even bekijk kan ik enkel zeggen dat het geslaagd is.

Als men de wagen binnenstapt -wat enkel mogelijk is langs de rechterkant- ziet men dit: VW Business

Een aangenaam en luxueus interieur.

Ook leuk zijn de draaiende stoelen, die van je busje een heuse conferentiekamer kunnen maken. Handig voor de doorwinterde zakenman die zelfs onder de baan druk bezig is met vergaderen. 1 voorwaarde voor vergaderingen onderweg: chauffeur. VW heeft de voorste stoel niet draaibaar gemaakt. Maar goed ook!VW Business

Ook wanneer men niet aan het vergaderen is, maar bijvoorbeeld met de kinderen op reis gaat, kunnen de passagiers van al het hedendaags comfort genieten dat er is. Het interieur kan verduisterd worden en wanneer er een beeldscherm naar beneden valt, krijgt men algauw het gevoel van een kleine mini-bioscoop. VW Business

Dit busje zou wordt aangedreven door een 2,5liter motor, maar veel verdere gegevens over de prestaties bestaan nog niet.

Wij wachten vol spanning het eindresultaat af!

Deel dit bericht:

1 reactie op "VW Business Busje"

  1. PJS 30-07-2007 om 19:44

    Zo luxueus ziet het er ook niet uit. Het lijkt me wel prima als shuttle bus voor zakenlui.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...