N°1 Bentley Arnage Mulliner

Bentley Arnage
Deze Bentley is de meest luxueuze wagen ter wereld naar mijn mening. Dit komt vooral door het feit dat het hier gaat over de ‘Mulliner’-versie. Deze versie brengt veel meer luxe mee in de binnenkant van de wagen. Onder de motorkap zit de 6,75liter motor, die wel vaker terugkeert bij dat soort modellen. In ongeveer 6 seconden wordt de 100km/h bereikt.

Bentley Arnage

Bentley Arnage

Bentley Arnage

Het interieur van deze auto kan je op zijn minst geslaagd noemen. Andere woorden die de klasse van de Bentley beter benaderen: exclusief, über, beter kan je niet vinden…
Enkel de meest hoogwaardige materialen worden gebruikt, het design is formidabel en de uitstraling van het geheel oogt bovenwerelds. Schitterend!

Naast het interieur als grote troef, heeft deze wagen ook zijn buitenkant mee. Dit design oogt redelijk klassiek, met enkele moderne tonen en toch is het geheel zeer esthetisch.

Bentley Arnage

Waarom deze wagen op 1? Wel: ik vind het design van deze wagen nog steeds exclusiever dan het design van een Rolls-Royce of een Maybach en het interieur van deze wagen is op zijn minst gelijkwaardig aan voorgenoemde wagens.

Conclusie: Waaauw!

Deel dit bericht:

5 reacties op "N°1 Bentley Arnage Mulliner"

 1. PJS 28-07-2007 om 11:25

  Op interieurvlak kan je wel eens gelijk hebben. Ik vind de Rolls wel minstens een even exclusief design hebben. Voor het exterieur van de Maybach ben ik daarentegen niet echt te vinden.

 2. BNNY 29-07-2007 om 13:08

  mmmm, best mooi

  maar niet mooier dan de Maybach :/
  ze zouden beiden op °1 moeten staan ^^

 3. TheStig 09-09-2007 om 16:21

  zo iets heb ik nog nooit gezien hetis echt niet normaal zo’n beeldscherm hebben wij thuis nog niet eens!!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...