Officiele schets Audi A7

Audi A7
Dit design wordt de basis voor de Audi A7, Audi’s antwoord op de Mercedes CLS. De A7 zal in 2009 in de toonzalen staan en zal als concept onthuld worden in 2008.

Om de CLS te verslaan moet Audi een prachtig design op tafel leggen. De A7 zal als vierdeurs versie gebouwd worden op basis van het platform van de nieuwe Audi A6. De eerste schets toont ons reeds een mooie auto met een strakke lijn. Hopelijk slaagt Audi erin de CLS te overtreffen.

Motorisch komen er geen vier of twaalf cilinder motoren. Er zal wel een gamma zijn met zes en acht cilinders onder de motorkap. Zo zijn er in benzineuitvoering de 3.0 V6 en 4.2 V8 FSI en als topper de V10 uit lamborghini. In dieseluitvoering krijg je ook de keuze tussen een 3.0 V6 of een 4.2 V8 TDI.

De Audi A7 zal zich qua prijs situeren tussen de A6 en de A8, daardoor zal de prijs liggen tussen de 50.000 en 75.000 euro. De kans is groot dat er ook een soft-top versie komt.

Spyshot via Car Online

Deel dit bericht:

3 reacties op "Officiële schets Audi A7"

  1. anton 19-10-2008 om 22:42

    doe mij die maar

Reageer

Reactie aan het plaatsen...