Eerste schetsen Volkswagen Beetle 2010

Nieuwe Volkswagen Beetle 2010
Dit is een eerste impressie van hoe de volgende volkswagen Beetle eruit zal zien. Volkswagen zal gebruik maken van hetzelfde platform als de nieuwe Scirocco.

De nieuwe Beetle oogt zeer sportief en modern, daardoor heeft het weinig raakvlakken met de vorige versie. Je kan er eerder de nieuwe Scirocco in herkennen. Toch blijft de naar voren dalende motorkap en het “schattige” vooraanzicht bestaan. Ook in zijaanzicht zijn de eerste schetsen niet verkeerd. De achterkant heeft wel wat weg van een Mazda, hopelijk wordt daar nog aan gewerkt. De Beetle is gedesigned om een grote variëteit in modeltypes te ondersteunen. Bijvoorbeeld naast de getekende Coupé en Cabrio versie, een vierdeurs versie. De nieuwe Beetle zal tegen 2010 in productie gaan.

Volkswagen Beetle 2010
Nieuwe Volkswagen Beetle 2010

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...