Spyshots: M versie van BMW X5?

BMW X5 M-versie?
Vandaag zijn spyshots opgedoken van een vreemde BMW X5, het zou kunnen dat het om een M versie gaat van de SUV…

De testwagen had grotere uitlaatpijpen en een langere voorbumper met grotere luchtinlaten. Het zou kunnen dat het om de M versie gaat van de X5. Volgens de M-baas Gerhard Richter zou de SUV te groot en zwaar zijn om er een M-versie van te maken. De eerste generatie X5 had de 4.7iS als topmodel, dat als M-model omschreven kon worden. Het huidige topmodel is een 4.8 liter. Als men voor de X5(M) de V10 uit de M5 zou gebruiken zou die de Porsche Cayenne Turbo en de Mercedes ML63 AMG kunnen uitdagen.

Eén punt staat vast, de wagen zal zeer krachtig worden. We verwachten hier binnenkort meer nieuws over..

Spyshot (via)
BMW X5 M

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...