Officiele schetsen van Audi A1

Audi A1 Schets
De mensen van CAR online hebben drie officiële schetsen van de Audi A1 kunnen bemachtigen. Met de A1 wil Audi de Mini aanvallen.

De schetsen tonen Audi’s kleine driedeurs hatchback, er komt ook een vijfdeurs, coupé en cabrio model. De A1 zal goedkoop zijn in productie, hierdoor kan Audi zijn prijzen 10% lager zetten dan de Mini. Er komt ook een Quattro AWD versie maar standaard zal de A1 met voorwielaandrijving verkocht worden. Motorisch zal er keuze zijn tussen 65 tot 170 Pk motoren in de benzine versies en tussen de 75 en 130 Pk in de diesel versies. Het topmodel: de S1 zal 200 Pk meekrijgen. De verwachte basisprijzen liggen rond de 16.000 euro.

Audi A1 schets 2

Audi A1 Schets 3

Deel dit bericht:

4 reacties op "Officiële schetsen van Audi A1"

  1. nicolas 26-07-2007 om 9:49

    ziet er mij iets sportief uit, maar om hiermee te concureren met de mini lijkt mij wel sterk… Het doet me eerder denken aan een ferm vernieuwde versie van de A3…

Reageer

Reactie aan het plaatsen...