Kleine veranderingen voor Range Rover in 2008

Range Rover
Land Rover heeft veel uitdagers in het SUV-segment maar blijft aan de top dankzij regelmatige updates aan haar topmodel de Range Rover.

Vorig jaar kwamen er nieuwe motoren voor de Range Rover: een 305 Pk sterke 4.4 liter V8 en een supercharged 4.2 liter V8 met 400 Pk. Dit jaar komen er updates aan het interieur en het tractiesystemen.

Vanbinnen krijgt de Range Rover in 2008 een nieuw instrumentenpaneel, een nieuwe airco-unit, nieuwe airbags en verbeterde opbergplaatsen. De voorzetels worden aangepast om de kans op een whiplash te minimaliseren en uitgebreid met een ingebouwd airco-koelsysteem. Verder is het Terrain Response system” als standaard opgenomen in het pakket en is er een nieuwe elektronisch parkeerremsysteem dat automatisch de handrem uitzet als je begint te rijden.

De veranderingen lijken minimaal maar Land Rover kan zich door de grote concurrentie van Mercedes en Porsche niet veroorloven achter te blijven. Land Rover plant trouwens ook om zijn SUV’s in de toekomst volledig in het aluminium te bouwen en zo gewicht (verbruik) te besparen. Hierover later meer…

range_rover_002.jpg

range_rover_003.jpg

range_rover_004.jpg

range_rover_005.jpg

range_rover_006.jpg

range_rover_007.jpg

range_rover_008.jpg

range_rover_009.jpg

range_rover_010.jpg

Deel dit bericht:

2 reacties op "Kleine veranderingen voor Range Rover in 2008"

  1. nicolas 26-07-2007 om 9:52

    Die range rovers … het blijven toch nog altijd de ‘echtere’ jeeps :p

  2. chuwie 18-10-2010 om 16:12

    met die velgen, verkakken ze het echte terrein werk echter.
    lang leve Land Cruisers :p

Reageer

Reactie aan het plaatsen...