TechArt Magnum 620 Pk

Techart Magnum
Porsche tuner TechArt heeft een nieuwe versie van hun getunede Cayenne, de Magnum. Vroeger was er plaats voor 600 Pk onder de motorkap maar door als basis de nieuwe Cayenne te gebruiken gaan de upgrades nu tot 620 Pk.

De getunede 4×4 Porsche kan van 0-100 in minder dan 4,5 seconden en heeft een topsnelheid van 292 km/h. TechArt heeft met de Magnum de looks van de Cayenne wat verdikt en de voorkant oogt met de langere grillen veel gevaarlijker. TechArt maakt ook van het interieur een meesterwerk, met exclusief leder en verfijnde afwerking probeert het de rijken te verleiden. De goedkopere versies van de TechArt Magnum zijn verkrijgbaar vanaf 150.000 euro.

TechArt Magnum Interieurvoorbeeld:
TechArt Magnum Interieur

Officiële website TechArt

TechArt Magnum vs Citroën C1

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...