Maserati GranTurismo

Maserati GranTurismo
De GranTurismo is de opvolger van de Maserati Coupé, hij kreeg zijn wereldpremière eerder dit jaar op het autosalon in Geneve. De Maserati GranTurismo is gebouwd met speciale aandacht voor comfort voor het dagelijkse gebruik maar dat neemt niets weg van de sportieve inborst van de wagen.

De GranTurismo krijgt een 4,2-liter V8 motor met een vermogen van 405 pk, dit is 5 pk meer dan de GranSport. Verder is hij uitgerust met een automatische versnellingsbak die beschikt over een adaptief systeem die de schakelmomenten aanpast aan de rijstijl en de rijomstandigheden. De wagen zal in België voor ongeveer 125.000 euro over de toonbank gaan. De auto wordt door de automobielmedia geprezen vanwege zijn geavanceerde technologie en de avantgardistische stijloplossingen.

Maserati GranTurismo

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...