Ferrari 612 Sessanta

Ferrari 612 Sessanta

Ferrari bestaat dit jaar zestig jaar en dat wordt gevierd met een speciale uitvoering van de 612 Scaglietti die op zestig stuks gebouwd zal worden, de 612 Sessanta.

De 612 Sessanta is voorzien van een panoramisch dak dat drie verschillende standen van doorzichtigheid heeft, het interieur is verder stijlvol afgewerkt in Terra Bruciata leder. De wagen heeft in vergelijking met de 612 Scaglietti een knop om de wagen in verschillende standen te zetten en een startknop. De wagen is voorzien van een F1-versnellingsbak met een badge die je aan de zestigste verjaardag doet herinneren. De wagen werd verder uitgerust met 19inch wielen, keramische remschijven, zwarte remklauwen, een Bose mediasysteem, achteruitkijkcamera, tv-tuner en cruise control.

Interieurfoto’s:

Ferrari 612 Sessanta

Ferrari 612 Sessanta

Ferrari 612 Sessanta

Video Officiële onthulling:

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...